Solidarité 35 Roumanie este o asociație situată în Rennes, Franța, ce are drept obiect de activitate cooperarea socială și culturală dintre Județul Sibiu și Departamentul Ille-et-Vilaine din Franța.

Asociația propune o misiune de promovare a culturii române și de sprijinire a acțiunilor de cooperare franco-română din departamentul Ille-et-Vilaine. Aceasta se va desfășura în Rennes și în împrejurimi pe o perioadă de 10 luni cu începere cel mai devreme în luna Octombrie 2020.

 

Competențe necesare pentru candidatură:

 

– Nivel bun de cunoaștere a limbii franceze;

 

– Cunoașterea și disponibilitatea de a împărtăși și de a transmite diferitele aspecte ale culturii românești și capacitatea de a o transmite într-un mod distractiv.

 

Acest sistem francez este deschis tinerilor cu vârste între 16 și 25 de ani, extins la 30 de ani tinerilor cu dizabilități, permițându-le să dobândească experiență și abilități profesionale.

 

Durata misiunii:

 

10 luni între 1 octombrie 2020 și 31 iulie 2021, sub responsabilitatea tutorelui.

 

Indemnizație: 473,04 € net / lună

 

Avantaje suplimentare:

 

– Trei cursuri scurte sunt susținute de organizatori, inclusiv cele de prim ajutor;

 

– Solidarité 35 Roumanie va finanța un curs de pregătire la alegerea tânărului de până la 1.000 de euro;

 

– Cazare este asigurată în Franța de Solidarité 35 România, precum și un bilet de avion între Franța și România la începutul și sfârșitul misiunii și un bilet dus-întors la mijlocul misiunii;

 

– Toate costurile suportate pentru îndeplinirea misiunii (deplasări, apeluri telefonice, conexiune la internet) sunt acoperite de Solidarité 35 România;

 

– Posibilitatea transportului public gratuit în Rennes.

Pentru a candida e nevoie de:

-transmiterea unei scrisori de motivație și un Curriculum Vitae la următoarele adrese de email:  solidarite35roumanie@free.fr și la: apivs@apivs.ro

Pentru mai multe detalii privind desfășurarea și conținutul misiunii, vă rugăm să ne contactati prin email la contact@primariaselimbar.ro .