Modernizarea celui de-al doilea tronson al străzii Triajului a ajuns la final. Termenul asumat public în luna septembrie de primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Triajului a fost respectat. Primarul a promis că această stradă va fi modernizată până la finalul anului 2019.
Constructorul a turnat în aceste zile covoarele asfaltice, investiția apropiindu-se de realizarea în proporție de 100%. Termenul de finalizare a fost inițial prelungit ca urmare a intervenției furnizorului de gaz care a decis înlocuirea completă a rețelei proprii.
Modernizarea străzii Triajului a constat în înlocuirea tuturor rețelelor publice, realizarea infrastructurii pentru coborârea cablurilor în subteran, refacerea trotuarelor, amenajarea de zone verzi și parcări.
Primul tronson din această stradă a fost modernizat anul trecut. Lucrările s-au finalizat în luna august 2018 și au costat 1,825 milioane lei.
Lucrările de modernizare a străzii Triajului fac parte dintr-un amplu program de reabilitare a infrastructurii demarat de Primăria comunei Șelimbăr și aflat în derulare.