În câteva zile, lucrările de reabilitare pe DC 57 Mohu se vor încheia, anunță administrația Șelimbăr. Primăria Șelimbăr a convenit cu firma constructoare să realizeze covoarele asfaltice cu maximă operativitate, astfel încât disconfortul creat locuitorilor să fie cât mai mic. Lucrările se vor încheia în aceste zile, urmând apoi operațiunile de marcare și instalare a indicatoarelor rutiere.

Tot în Mohu, urmează să se înceapă reabilitarea podului din, lucrare estimată la 951 mii lei fără TVA. În aceste cazuri licitația pentru realizarea investiției se află în desfășurare.

În această perioadă, în Șelimbăr, se lucrează în mai multe zone pentru reabilitarea infrastructurii rutiere:

–       Pe strada Podului, Primăria Șelimbăr a solicitat avizele necesare relocării cablurilor de medie tensiune, urmând ca după obținerea acestora să fie încheiate lucrările de asfaltare.Pe strada Triajului se execută lucrări de modernizare pe o suprafață de peste 4700 m. Vor fi aici parcări în suprafață de peste 1000 mp și spații verzi de aproape 300 mp.

–       Pe strada Tudor Arghezi se lucrează la iluminatul stradal.

–       Se lucrează și la amenajarea căii de legătură între Șelimbăr și Sibiu (strada Octavian Goga / Valea Săpunului – zona străzii Muncel din municipiul Sibiu).

–       Pe strada Tonitza se desfășoară lucrări de înlocuire a capacelor uzate, înlocuire a grătarelor uzate și de fixare a treptelor dislocate; lucrări la rigole, tuburi și îmbinări și lucrări de refacere a zidăriei și tencuielii la elementele de canalizare.

–       De asemenea, șantierul de reabilitare DC 56 Bungard urmează să fie deschis. Aici se vor realiza lucrări pe o suprafață totală de peste 4000 mp, iar valoarea contractului este de 983 mii lei fără TVA. Lucrarea se va încheia în 12 luni de la data începerii