Primăria Șelimbăr pregătește o nouă investiție într-una din străzile intrată anul acesta în domeniul public. La ultima ședință a Consiliului Local Șelimbăr, unul dintre proiectele aflate pe masa aleșilor locali se referă la strada Dinicu Golescu.

Investiția totală este de 1,13 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzii Dinicu Golescu.  În urma lucrărilor va fi amenajată partea carosabilă, trotuarele, vor fi montați nouă stâlpi de iluminat public ș doi hidranți.

Proiectul a fost inițiat chiar de primarul comunei, Marius Grecu, acesta dorindu-și să ofere șelimbărenilor mai mult confort pe strada menționată mai sus.

„Lucrările la strada Dinicu Golescu vor fi ample, practic acolo vom reface strada în totalitate. Trebuie menționat că nu am efectuat până acum aceste lucrări deoarece abia de anul acesta strada aparține de primărie. Este clar că modernizarea acestei străzi era impusă de starea tehnică în care se află în momentul de față”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

Suprafața totală a părții carosabile va fi de 1396 metri pătrați, trotuarele vor avea o suprafață de 220 metri pătrați. Lungimea totală a străzii este de 242 metri. Un alt aspect importante este dat de lățima trotuarelor care va fi de 0,9 și un metru.