Administrația locală din Șelimbăr a început demersurile pentru construcția unui nou stadion în comună. Este vorba de un stadion în satul Veștem, anunță primarul Marius Grecu.

Conform e-licitație.ro, Primăria Șelimbăr a acordat prin cumpărare directă un contract de servicii de concultanță în proiectare pentru ”construire stadion de fotbal, amenajări exterioare, circulații auto, pietonale și împrejmuire teren” în comuna Veștem.

”Este vorba de un proiect ce va fi realizat prin Compania Națională de Investiții. Noi trebuie să venim cu proiectarea, iar compania va face execuția propriu-zisă. De această dată, spre deosebire de stadionul executat de CNI, nu avem un proiect prestabilit, ci se face în funcție de necesitățile comunității”, explică primarul.

Marius Grecu spune că intenția administrației locale este de a face la Veștem un teren cu iarbă naturală, cu tribune și vestiare.

”În plus, ne dorim să facem și o sală multifuncțională în care să organizăm o sală de fitness, atât pentru sportivii de la CSC 1599 Șelimbăr, cât și pentru locuitorii comunei”, a completat primarul.

Pentru serviciile de consultanță în proiectare se vor achita 270 de mii de lei.