Șelimbărenii sunt invitați de către primarul Marius Grecu să folosească aplicațiile platformei on-line a Primăriei Șelimbăr, astfel încât să se evite crearea de cozi în sediul administrației locale. Solicitarea vine și în contextul epidemiei de coronavirus (COVID-19). ”La sediul Primăriei am constatat o creștere semnificativă a numărului de cetățeni în vederea achitării taxelor și impozitelor locale, motiv pentru care am dispus ca accesul să fie dirijat de către poliția locală, cu păstrarea distanțelor între persoanele prezente și utilizarea dozatoarelor de dezinfectant, motiv pentru care vă rog pe cei care dețineți cont pe platforma online să o folosiți de acasă, de pe telefon, tabletă , PC sau laptop, pentru a nu crea aglomerație.

De asemenea, pentru cei care doresc să depună diverse solicitări, sesizări, adeverințe, certificate fiscale etc, o pot face pe site-ul instituției www.primariaselimbar.ro

Pentru informații, clarificări și diverse alte aspecte ce țin de administrația publică locală, va rog să o faceți la numărul de telefon 0269/560001 sau pe email la adresa contact@primariaselimbar.ro”, a anunțat Marius Grecu.

Pentru probleme care se impune deplasarea la sediul primăriei,  începând de sâmbătă, 14 martie 2020, se pot face programări online pe www.primariaselimbar.ro, unde va fi creată o secțiune specială denumită „programări online”.

 

Școlile și grădinițele din Șelimbăr vor fi igienizate

 

Primarul a anunțat totodată că în lipsa elevilor intrați în vacanță în această perioadă în urma întreruperii anului școlar a luat decizia de a igieniza atât clădirile în care aceștia învață, cât și mijloacele de transport folosite la transportul copiilor. ”Vreau să vă informez că am luat o serie de  măsuri de prevenție legate de situația creată la nivel național cu privire la funcționarea Administrației în Comuna Șelimbăr.

După cum știți, pe raza comunei s-au sistat activitățile în unitățile de învățământ: grădinițe și școli. Vom trece la dezinfectarea spațiilor dedicate activității de învățământ și a autobuzelor școlare”, a mai spus primarul comunei Șelimbăr.