Cetățenii pot alege dacă merg la ghișeu sau efectuează TOATE operațiunile online.
Proiectul digitalizării primăriei din comuna Selimbar a fost inițiat de către primarul Marius Grecu în anul 2016, iar in prezent locuitorii din Șelimbăr, Mohu, Bungard și Veștem își pot crea cont pe site-ul www.primariaselimbar.ro unde, ulterior, toate operațiunile pot fi efectuate online.
Fie că vorbim despre eliberarea unui certificat fiscal sau despre efectuarea altor declarații, locuitorii din comuna Selimbar pot face totul online, iar surpriza plăcută este dată de faptul că anumite operațiuni sunt rezolvate aproape instant.
Site-ul institutiei se actualizeaza si se imbunatateste in mod constant in functie de modificarile legislative si sugestiile primite atat din partea specialistilor IT cat si a utilizatorilor acestei platforme.
”Este un proces absolut normal să oferim posibilitatea locuitorilor să își soluționeze online solicitările și să nu mai fie nevoiți să se deplaseze fizic la sediul institutie. Este în mod cert încă un aspect cu care ne mândrim, ținând cont de faptul că nu multe primarii din țară au reușit să implementeze acest sistem. Chiar dacă se vorbeste despre proiecte de lege privind digitalizarea, noi am acționat proactiv, ne-am mobilizat si am implementat o solutie digitala pentru eficientizarea serviciilor oferite cetatenilor nostri” a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.