E dificil să-ți transmiți gândurile în preajma Crăciunului, în așa fel încât să transmiți ceva nou. E greu de găsit ceva ce nu s-a spus în zecile de mesaje în care se vorbește despre fericire, regăsirea lui Dumnezeu, despre cadouri, bucurie, familie, copilărie, emoție. Acestea sunt cuvintele aflate pe buzele tuturor în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului.

Mi-ar plăcea ca această sărbătoare să însemne în plus, față de celelalte zile, doar brad împodobit, beteală, colinde, lumini colorate, iar adevărata esență a sărbătorii să rămână permanent în sufletele noastre. Cred că spiritul Crăciunului nu ar trebui să ne inspire o singură dată pe an. E păcat să avem o singură zi în care să vorbim despre familie, fericire, despre regăsirea credinței.

Bucuria de a trăi, bucuria de a fi alături de familie, bucuria de a ne juca seara alături de copiii noștri, bucuria de a dărui, toate acestea n-ar trebui încuiate într-o cutie și scoase o singură dată pe an.

Vă doresc un Crăciun Fericit, să vă bucurați de toate lucrurile care vă fac viața fericită. Așa cum se întâmplă în fiecare zi din an!

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr