Dragi prieteni,

Cea mai mare mulțumire pe care o ai în aceste zile acum, când încheiem un an și începem altul, e ca bilanțul pe care ți-l faci să fie pozitiv. Să aduni realizările, reușitele și să vezi că depășesc cu mult numărul lucrurilor pe care încă nu le-ai realizat sau în care ai eșuat. Dar așa cum suntem învățați, noi, românii, o luăm de la capăt și nu ne lăsăm bătuți.

Sunt mulțumit în primul rând că avem în Consiliul Local o echipă adevărată. Îi simt alături pe colegii consilieri și îi apreciez că nu lasă pur și simplu ca lucrurile să se deruleze, ci participă activ la luarea deciziilor. Le mulțumesc că-mi sunt alături.

Am început o serie de lucrări în infrastructura localității, lucrări care vor continua și anul viitor. Sunt lucruri care trebuie realizate, iar cetățenii noștri merită asta. Nu vreau să număr aici străzile reabilitate sau în curs de reabilitare pentru că eu consider că sunt lucruri normale, care trebuie realizate, nu evenimente speciale, care să fie subliniate de fiecare dată.

Am încercat să animăm viața socială din Șelimbăr și aceste evenimente la care cu siguranță ați participat, în aceste zile, sunt doar începutul unui proiect pe care îl doresc de durată. Pe termen lung, mi-aș dori să fim mai mult o comunitate și mai puțin o mulțime de oameni strânși într-un spațiu din diferite motive.

Avem multe de făcut în 2018, însă știu că vom reuși. Suntem un colectiv conștient de ce avem de făcut aici în Primăria Șelimbăr, iar în față avem oameni tineri, dornici să trăiască într-o comunitate unită.

Sunt mândru că sunt primarul Șelimbărului și așa cum am spus în momentul alegerii, în 2016, vreau ca la finalul mandatului și șelimbărenii să fie mulțumiți de mandatul pe care mi l-au încredințat.

Vă urez tuturor un An Nou plin de bucurii! Vă doresc un 2018 în care să nu vă slăbească încrederea în forțele proprii, să fiți fericiți și uniți în acțiuni pozitive!

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr