Administrația locală din comuna Șelimbăr a demarat în primele luni ale anului cinci lucrări edilitare foarte importante pentru comunitate. Au început deja lucrările la rețelele hidro-edilitare de pe strada Tudor Vladimirescu, proiect în valoare de 309.416,93 RON lei + TVA, constructor fiind desemnat în urma procedurilor SEAP SC Gat Construct SRL.

Societatea Cavadi Perfect Building SRL va face lucrările de „Amenajare trotuar – zona Lidl-Dedeman”, un obiectiv în valoare de 122.828,52  RON lei + TVA.

Au fost demarate actele necesare atribuirii unui constructor la lucrările de amenajare str. Sipot (Nr. cadastr. Str. 355) Veștem. Valoarea estimată este de 429.824,00 lei + TVA

Continuarea amenajării Strada Pictor Nicolae Brana se află deocamdată în faza de lansare a procedurii pe SEAP. A fost predată documentația, urmând ca aceasta să fie verificată de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice. Aici, valoarea investiției este estimată la 2,695 milioane de lei +TVA.

De asemenea s-a lansat procedura de licitare prin SEAP a obiectivului  ”reabilitare strada Podului inclusiv rețele hidro-edilitare în Comuna Șelimbăr”, unde este o valoare estimată a investiției de 4,311 milioane de lei + TVA.

”Sunt investiții extrem de importante pentru comună, foarte așteptate de către comunitate. În ciuda micșorării bugetului local, împreună cu colegii din Consiliul Local am decis să continuăm investițiile și asta și facem acum. Acolo unde demersurile birocratice s-au încheiat, constructorii vor intra deja în teren. Pentru alte investiții încă așteptăm aprobări și avizări”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.