Consiliul Județean Sibiu a scos la licitație o serie de trasee de transport în comun în județ, printre acestea, două care privesc direct locuitorii comunei Șelimbăr. Este vorba de traseele Sibiu – Mohu – Veștem și Sibiu – Șelimbăr – Bungard. ”Este evident pentru orice locuitor al comunei noastre că transportul public este o problemă majoră. Prin demersurile doamnei președintă a Consiliului Județean, Daniela Câmpean, suntem in curs de rezolvare a acesteia”, a anunțat primarul comunei, Marius Grecu.

Consiliul Județean Sibiu a anunțat lansarea licitației privind atribuire trasee județene pe perioadă determinată. În 7 noiembrie  se încheie perioada de depunere a ofertelor, în plic închis la Registratura Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: transporturi@cjsibiu.ro, de către operatorii de transport interesați. În 8 noiembrie 2019 va avea loc ședința de evaluare a ofertelor, iar în 11 noiembrie, se vor afișa resultatele, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu, cât și pe site-ul instituției.

Pot participa la atribuirea traseelor operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin microbuze/autobuze înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier).