O investiție de 5,129 milioane de lei, plus TVA va începe în aceste zile în comuna Șelimbăr. Este vorba de strada Podului, care va intra în reabilitare totală. Suprafața totală a investiției este de 17.635 mp, lungimea totală a străzii fiind de 1.247 metri. Strada nu are acum sistem de iluminat public, rețea de apă, rețea de canalizare menajeră și rețea de apă pluvială.

Contractul de execuție al lucrărilor a fost semnat de către Primăria Șelimbăr cu societatea Paconstruct din Sibiu.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 8 luni, începând de la data emiterii ordinului de începere. ”În acest termen de finalizare nu sunt luate în considerare acele perioade în care lucrările nu pot fi continuate din cauza condițiilor climaterice nefavorabile ori sunt sistate din orice alte motive acceptate de părțile semnatare”, se arată în contractul de execuție al lucrării.

Tot în această zonă se va construi și o alee pietonală de aproximativ trei kilometri. ”Odată cu această lucrare, dorim să investim și în confortul locuitorilor din această zonă a localității. Ne-am propus să construim o zonă verde, cu alei pietonale, locuri de joacă și bănci, astfel încât locuitorii de aici să-și poată petrece timpul liber într-o ambianță plăcută”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

  Podului PT Aranjare parc (148,3 KiB, 737 hits)