Consiliul Local Șelimbăr a aprobat la ultima ședință un proiect care vizează modernizarea străzii Treboniu Laurean din localitate. La inițiativa primarului Marius Grecu, consilierii au oferit aviz favorabil pentru documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici ai acestei investiții.

Lucrările sunt estimate la 1,4 milioane de lei, suma menționată având TVA-ul inclus. Lungimea totală a străzii care urmează să intre în reabilitare este de 224 metri, iar suprafața trotuarelor va fi de 220mtri pătrați.

În cadrul acestui proiect mai sunt cuprinși și instalarea a opt stâlpi de iluminat, iar subteran va fi inclus cablajul metropolitan.

„Strada Treboniu Laurean reprezintă încă un proiect pe care îmi doresc să-l finalizăm cât mai rapid pentru că pentru mine, așa cum am mai spus, infrastructura rămâne o prioritate. Locuitorii comunei și nu numai trebuie să beneficieze de condiții de deplasare ca la oraș sau de ce nu, mai bune”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

În urma votului favorabil, urmează să se efectueze procedura pentru organizarea licitației privind atribuirea lucrărilor de pe strada Treboniu Laurean din Șelimbăr.