Părinții ai căror copii au fost puși pe lista de așteptare la vechea grădiniță din Șelimbăr vor fi preluați de noua instituție care va intra în sistemul de învățământ din această toamnă, anunță primarul comunei, Marius Grecu.

”Din totalul celor 148 de dosare noi primite de Școala Gimnazială, avem în așteptare un număr de 77 de cereri. 44 pentru copii cu vârsta peste 3 ani și 33 sub trei ani, vor fi redirecționați din toamnă către grădinița de pe Strada Doamna Stanca”, anunță primarul.

Edilul susține că există șanse ca aici să poată fi primiți și copii mai mici de 3 ani, astfel încât să fie organizată aici și o creșă.

”Stadiul lucrărilor la noua construcție este avansat și urmează  autorizarea de către inspectoratul școlar. În același timp, purtăm corespondență cu Ministerul Educației ca să putem să primim și copiii mai mici de trei ani. Avem speranțe în acest sens. Noua grădiniță are o capacitate de 120 de locuri și va deveni funcțională din această toamnă pentru primele clase de copii”, a declarat primarul Șelimbărului, Marius Grecu.