Dragi locuitori ai comunei Șelimbăr,

Revin în această perioadă cu o veste bună pentru toți locuitorii comunei Șelimbăr. De astăzi, certificatele de atestare fiscală pot fi obținute fără să vă mai deplasați la sediul Primăriei, ci direct din fața calculatorului, accesând site-ul Primăriei, respectiv www.primariaselimbar.ro .

Începând cu luna octombrie a acestui an, se pot transmite online Certificatele de atestare fiscală. Procedura este foarte simplă.

  • Se intră pe site-ul primăriei, se accesează butonul  Primaria online.
  • Se face logarea cu adresa de email și parolă (obținute prin solicitarea personală în prealabil)
  • Se va deschide o pagină unde veți apăsa butonul Certificate fiscale.
  • Va trebui să alegeți apoi varianta pentru modalitatea de livrare a certificatului: online, ridicare personală de la Primărie sau prin Poșta Română.
  • Urmează apoi să completați la ce veți folosi certificatul fiscal (ex. notar)
  • Apoi veți apăsa butonul Eliberează certificatul fiscal.

Pe pagina dumneavoastră va apărea un mesaj privind trimiterea cererii pe care va trebui să-l confirmați apăsând butonul OK.

Certificatul dumneavoastră fiscal îl veți primi pe mail, prin poștă sau îl veți ridica de la Primărie în funcție de ce opțiunea pe care ați exprimat-o.

Puteți urmări și demonstrația video a procedurii prin care puteți intra în posesia certificatelor fiscale.

 

Prin această procedură încercăm să vă ajutăm să economisiți din timpul dumneavoastră, să reduceți drumurile la Primărie, statul la cozi și eventualele neplăceri legate de timpii morți.

 

Comuna Șelimbăr

Primar
Marius GRECU