SOMA SA va desfășura marți, 16 octombrie, de la ora 7.30, o campanie în Șelimbăr pentru colectarea deșeurilor voluminoase. Acțiunea se adresează inclusiv satelor aparținătoare: Bungard, Veștem și Mohu.

Deșeurile voluminoase sunt deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi colectate și transportate de mașinile obișnuite care deșeurile reziduale, precum mobilier de grădină (scaune, mese, figurine, cuști de animale, etc), mobilier din locuințe (dulapuri mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri), jucării de mari dimensiuni (tobogane, biciclete, trotinete, tractorașe, etc), elemente de stolerie (tocuri, uși, ferestre), obiecte textile (covoare, preșuri, carpete, etc).

Această campanie se adresează persoanelor fizice, instituțiilor publice și agenților economici de pe raza localității Șelimbăr, aceștia fiind rugați să scoate deșeurile voluminoase fie în fața porții, în cazul celor care locuiesc în zonele de case, fie la cea mai apropiată platformă de colectare a deșeurilor.