Târgul de Crăciun Șelimbăr aduce anul acesta artiști celebri din țară, iar startul concertelor l-a dat Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului au susținut un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă. Duminică a fost rândul celor mici. Gașca Zurli au pus în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan a susținut un recital electrizant.

Seria de concerte va continua până pe 23 decembrie cu Vescan, Bibi și mulți alții. Toto aici, șelimbărenii au la dispoziție un patinoar de peste 800 de metri pătrați și comercianți cu produse specifice sărbătorilor de iarnă vă întâmpină și ei în locația amenajată în Parcarea de la Shopping City Sibiu (lângă KFC).

Târgului de Crăciun din Șelimbăr se află acum la cea de a II-a ediție, și are o amploare mult mai mare desfășurându-se într-o locație nouă și mult mai încăpătoare.

Narcisa Suciu, Andra, Vescan și Bibi în cel de al II-lea weekend

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC. În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

Program – Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018

CONCERTE

22 Decembrie

18:00 – Narcisa Suciu

19:00 – Andra

23 Decembrie

18:00 – Bibi

18:45 – Vescan

COMERCIANȚI:

Luni – vineri: 16.00 -22.00

Sâmbătă – Duminică: 10.00 -22.00

PATINOAR:

Zilnic – 10.00 – 22.00

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr.