Marți, 18 decembrie, și miercuri, 19 decembrie, toti copiii din Șelimbăr și din Veștem, sunt invitați să participe la atelierele de creație organizate de spiridușii Moșului. 

Vom învăța să confectionăm lampioane colorate, coronițe decorative, vom picta globuri, și alte figurine din poveștile de iarnă, vom împodobi împreuna brăduțul, vom cânta colinde și vom viziona proiecții video cu legende despre Crăciun!
– – – – – – – – ???????????? – – – – – – – –
Atelierele se desfășiară in intervalul orar 10-15, în 18 decembrie la Căminul Cultural Veștem, și în 19 decembrie la Căminul Cultural din Șelimbăr, iar INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Organizatorii vor pune la dispozitia copiilor borcane, vopsele acrilice si accesorii pentru ca acestia sa confectioneze lampioane personalizate, pe care sa le aprinda langa brad in seara de Craciun. 
De asemenea, copiii vor primi si coronițe, globuri, și alte figurine inspirate din poveștile de Crăciun, pe care le vor picta sub indrumarea trainerilor.

– – – – – – – – ???????????? – – – – – – – –

Atelierele sunt organizate de Fundația Comunității din Sibiu și fac parte din proiectul Magia Crăciunului la Șelimbăr, proiect aflat anul acesta la cea de a doua ediție.
– – – – – – – – ???????????? – – – – – – – –  
Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Șelimbăr și Primăria Șelimbăr. 
Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook Magia Crăciunului la Șelimbăr